Annebet Dekker

Leeftijd: 18
Categorie: A1
Vereniging: CSV
Opleiding: Sport&Coaching – Johan Cruyff College

Pr’s:
500: 41.22
1000: 1.22.96
1500: 2.15.35
3000: 4.56.01

Even voorstellen…

Mijn naam is Annebet Dekker, ik ben 18 jaar oud en dit is mijn tweede seizoen bij het RTC. Op mijn 5e ben ik begonnen met schaatsen bij de schaatsvereniging van Vriezenveen en vanaf mijn 6e ben ik wedstrijden gaan doen. Ik ben samen met mijn broer en zus op schaatsen gegaan omdat pap en mam met ons tochten wouden gaan rijden op natuurijs. Hier is alleen niet zo veel van gekomen….

Het schaatsen vind ik zo leuk omdat je er veel verschillende soorten trainingen bij doet zoals hardlopen, skeeleren, fietsen, krachttraining en schaatsen. Ook is er altijd een goede sfeer op de ijsbaan wat het altijd gezellig maakt.
Dit seizoen in de nieuwe groep bevalt mij heel goed! Ik doe de trainingen met veel plezier en je merkt dat iedereen elkaar sterker maakt.

We doen natuurlijk veel verschillende soorten trainingen maar het leukste vind ik denk ik de schaatstrainingen en in de zomer de looptrainingen.

Naast sporten zit ik in mijn 2e jaar op het Johan Cruyff College in Enschede en volg ik de studie Sport&Coaching. Bij deze opleiding kan ik alles precies zo plannen dat ik elke training kan volgen en alles perfect kan combineren.

Groetjes, Annebet