Persoonlijke sponsoren

Eline Jansen

Leeftijd: 17
Categorie: A1
Vereniging: SportiefOost.nl
School: Havo Stedelijk Lyceum Zuid Enschede

Pr’s:
500: 42.77
1000: 1.23.13
1500: 2.03.77
3000: 4.18.86
5000: 7.37.95

Even voorstellen…

Hoi allemaal, ik ben Eline. Ik schaats dit jaar voor het tweede seizoen bij het RTC OOST. Ik schaats al 10 jaar wedstrijden, ik ben lid van SportiefOost.nl en heb daar 6 jaar lang getraind. Daarna mocht ik naar de baanselectie in Deventer. Vroeger hockeyde ik ernaast op hoog niveau, maar toen ik voor beide sporten meer moest trainen heb ik als A-pupil voor schaatsen gekozen.

Ik vind schaatsen zo’n mooie sport, omdat je altijd wel iets kan leren en de sfeer heel goed is. We hebben dit seizoen weer een hele nieuwe groep, maar het is nog steeds gezellig en daarom  train ik met veel plezier! Bij het schaatsen komen natuurlijk ook andere sporten kijken. Ik vind vooral de droogtraining leuk om te doen, maar interval/klim trainingen op de fiets doe ik ook wel graag. Lange fietstochten en skeeleren vind ik dan weer wat minder leuk, maar ik vind het wel fijn om de techniek bij te houden!

Naast de 10 trainingen ga ik ook nog naar school. Ik doe op dit moment eindexamen Havo en start straks op de opleiding Fysiotherapie op het Saxion in Enschede.

Groetjes Eline